یکشنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۰ - ۰۶:۳۶
۰ نفر

همشهری آنلاین: عدس، گیاه بنشنی است که در رنگ‌های سیاه، زرد، قرمز، نارنجی، سبز و قهوه‌ای وجود دارد. عدس که بسیار مغذی است به علت مقاوم بودن در برابر خشکسالی در نقاط مختلف جهان به عمل می‌آید.

عدس

* به نوشته «ehow» منبع عالی پروتئین است.

*آهن موجود در آن برای زنان به ویژه در دوران بارداری، قاعدگی و شیردهی و همچنین برای کودکان مفید است. بر خلاف گوشت قرمز، چربی اضافه و کلسترول ندارد.

*با تنظیم کردن میزان قند خون، به بدن انرژی می‌رساند.

*خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد.

*فیبر بالای موجود در آن، مانع از بروز یبوست می‌شود.

*رژیم غذایی حاوی عدس و نخود که سرشار از فلاوانوئیدز است خطر بروز سرطان سینه و ناراحتی قلبی عروقی را کاهش می‌دهد.

www.salamatnews.com

کد خبر 150446
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز